Tehnologija klimatizacije za radionice

Vrući meseci su pred vratima i za radionice specijalizovane za komercijalna vozila, krajnje je vreme da se pripreme za letnji stres na sistemima klimatizacije. Efikasno održavanje i popravke klima uređaja su od ključne važnosti da bi se osiguralo nesmetano kretanje vozila, posebno tokom dugih ruta isporuke ili komercijalnog transporta. Ali kako radionice mogu biti optimalno opremljene da ispune ove zahteve?

 

Servisni uređaj za klimatizaciju iz EUROPART Premium delova

Uređaj za servis klima uređaja kompanije EUROPART Premium Parts je nezaobilazan alat. Sa svojom robusnom konstrukcijom i 3-godišnjom garancijom proizvođača, nudi pouzdanost i izdržljivost koji su neophodni u radnom okruženju. Ovaj najsavremeniji uređaj ima automatsku detekciju curenja, elektronsku vagu za precizno merenje rashladnog sredstva, vremensko ubrizgavanje ulja i automatsku kontrolu održavanja. Baza podataka omogućava jednostavno upravljanje izvršenim uslugama, dok opcioni ispis izveštaja obezbeđuje kompletnu dokumentaciju.

 

Sprej za otkrivanje curenja za brzu i preciznu dijagnozu

Još jedan koristan proizvod bez kojeg nijedna radionica ne bi smela da ostane je sprej za otkrivanje curenja. Ova nezapaljiva test pena omogućava brzu i pouzdanu lokalizaciju curenja, mikro-curenja i dlakavih pukotina u sistemima klimatizacije i drugim tehničkim sistemima. Sa sprejom za otkrivanje curenja, čak i najmanja curenja se mogu savršeno otkriti, štedeći vreme i novac.

Sprej za otkrivanje curenja je izuzetno svestran i pogodan je za širok spektar primena. Pored sistema za klimatizaciju u vozilima, može se koristiti i u sistemima na komprimovani vazduh i komprimovani gas, kompresorima, aparatima za zavarivanje, vazdušnim kočionim sistemima, gumama, crevima i transportnim rezervoarima. Ova svestranost ga čini osnovnim alatom za radionice koje se bave različitim tehničkim sistemima.

Sve proizvode možete pronaći u našoj novoj brošuri:

Klimatizacija - radionička oprema za letnju sezonu

Sve proizvode možete pronaći u našoj novoj brošuri:
Back