Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Najbolji brend: EUROPART i ove 2018. god. proglašen za najboljeg distributera dijelova za teretna vozila i autobuse

• Čitaoci specijalizovanih časopisa Lastauto omnibus, Trans aktuell i Fernfahrer izabrali su EUROPART po peti put zaredom za „Najbolji brend“ u rubrici distributeri dijelova za teretna vozila i autobuse
• Uspješan trend napretka se nastavlja
• Strategija brenda i bliskost s klijentima kao garant uspjeha

Hagen, 22.06.2018

Peti put zaredom EUROPART je izabran za „Najbolji brend“ u kategoriji distributera dijelova za teretna vozila i autobuse. Čitaoci specijalizovanih časopisa lastauto omnibus, trans aktuell i Fernfahrer izabrali su vodećeg evropskog distributera dijelova za komercijalna vozila i snabdjevača opreme za radionice na prvo mjesto i time pokazali da cijene kako stručan servis usmjeren ka potrebama klijenta, brzu i preciznu logistiku tako i širok spektar asortimana firme EUROPART. Ova nagrada je i priznanje za dugogodišnji i stalni razvoj tradicionalnog poduzeća iz Hagena koje ove godine slavi 70-godišnji jubilej.

 „Za nas je to opet ogromna potvrda našeg rada i još uvijek nešto posebno“, rekao je oduševljeno Olaf Giesen, CEO firme EUROPART. „Zasluga je cjelokupnog tima firme EUROPART to što toliko dugo godina profesionalci u radionicama za komercijalna vozila imaju povjerenja u nas i našu uslugu“. Prilikom dodjele nagrade 21.06.2018. u štutgartskom zamku, Giesen je svjesno primio nagradu u ime svih zaposlenih.

EUROPART se u proteklim godinama fokusirao na oblast kamiona, prikolica i autobusa i postavio se kao lider na tržištu. Kako bi stalno povećavao svoj udio na evropskom tržištu EUROPART je usmjerio strategiju na organski rast, ciljane akvizicije tako i kooperaciju s nacionalnim i internacionalnim partnerima. Ovo se jasno vidi na osnovu ništa manje važnog preuzimanja ukupnih dionica EUROPART Poljska S.A. u maju ove godine.

„Nagrada za najbolji brend po peti put zaredom takođe pokazuje da je ispravno postaviti klijente u centar  a pored toga da je i naša strategija brenda  pozitivno prihvaćena“, objašnjava Michael Vennemann, menadžer prodaje za centralnu Europu u firmi EUROPART. „Našim brendom EUROPART Premium Parts nudimo po kvalitetu jednake alternative za originalne brendove proizvođača i to je za mnoge naše klijente dodatni argument za EUROPART kao partnera.“ Dobar odnos sa klijentima firme EUROPART potvrđen je na uspješnim danima otvorenih vrata koji su povodom jubileja proslavljeni u ljeto širom zemlje.

EUROPART Beste Marke 2018
EUROPART Beste Marke 2018
EUROPART Beste Marke 2018
Nazad na pregled saopštenja za štampu

Kontakt za štampu

EUROPART Holding GmbH
Daniel Zinn
Martinstr. 13
58135 Hagen, Немачка

Baza podataka slika

U delu Novinarske slike stavljamo Vam na raspolaganje fotografije u kvalitetu za štampu i kvalitetu za internet

Saznajte više