Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART proširuje region rasta na Istočnu Evropu

• Jiří Novák se od 01.01.2021. nalazi na novoj poziciji izvršnog direktora (CEO) Istočne Evrope
• Dugogodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u trgovini delovima
• Dokazani poznavalac tržišta u Srednjoj i Istočnoj Evropi

01.01.2021

EUROPART postavlja kurs za dalje širenje svog prisustva u zemljama Istočne i Srednje Evrope: Od 01.01.2021. Jiří Novák (46) će kao CEO Istočne Evrope biti odgovoran za EUROPART mrežu poslovnica i distributera kao i za prodaju u  Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Srbiji, Bosni, Bugarskoj, Kalinjingradu, Rumuniji kao i u Litvaniji, Letoniji i Estoniji. Na ovoj poziciji Novák podnosi izveštaje direktno izvršnom direktoru (CEO) za EUROPART Olafu Giesenu.

„Raduje me što je Jiří Novák kao dugogodišnji iskusni stručnjak za trgovinu delovima za motorna vozila i istovremeno dokazani poznavalac celog trgovačkog regiona Istočne Evrope na ovoj važnoj, novoj poziciji“, kaže Olaf Giesen, CEO za EUROPART. „Zemlje Srednje i Istočne Evrope pripadaju tržištima sa jasnim rastom u Evropi. Jiří Novák će svojim iskustvom i svojim "know-how" dati značajne impulse za dalji uspešni razvoj EUROPART prodaje u ovom važnom regionu.“

Jiří Novák: „Radujem se novom izazovu ove izvanredne rukovodeće pozicije u vodećoj evropskoj trgovačkoj kompaniji delova za komercijalna vozila i radioničku opremu. Ovde mogu na izvanredan način da iskoristim moje dugogodišnje iskustvo izvršnog direktora (CEO) i menadžera prodaje u kompanijama za prodaju delova u više zemalja Srednje i Istočne Evrope.“

Jiří Novák je svoju karijeru započeo u trgovini delovima pre 20 godina kao Junior Product Manager kod distributera auto-delova Elit CZ, danas ćerka firma kompanije LKQ Europe, kojoj između ostalih pripadaju i Auto Kelly, Euro Car Parts i Stahlgruber. Godine 2007. Novak je postao menadžer i 2011. unapređen u izvršnog direktora (CEO) za ELIT CZ, ELIT SK i ELIT PL. Od 2017. Novák je bio izvršni direktor (CEO) više ćerki firmi kompanije LKQ u Srednjoj i Istočnoj Evropi. Na ovoj funkciji on je upravljao spajanjem sestrinske firme Elit i AutoKelly u Češkoj i u Slovačkoj kao i preuzimanjem i integracijom dva trgovačka preduzeća u Poljskoj i Mađarskoj.

Nazad na pregled saopštenja za štampu

Kontakt za štampu

EUROPART Holding GmbH
Daniel Zinn
Martinstr. 13
58135 Hagen, Немачка

Baza podataka slika

U delu Novinarske slike stavljamo Vam na raspolaganje fotografije u kvalitetu za štampu i kvalitetu za internet

Saznajte više
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima