Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART izlazi na tržište sa Premium Parts glavčinama točka

• Proizvodi prema najvišim automobilskim standardima
• Najviši nivo u preciznošću izrade
• Široki asortiman

27.09.2018

EUROPART glavčine točka proizvode se od legure sivog livenog željeza visokog kvaliteta i otpornosti na temperature. Najsavremenijim postupkom izrade osigurava se dobijanje tačnih i odgovarajućih dimenzije kao i aksijalna i radijalna ruta. Valjkasti ležajevi visokog kvaliteta i kvalitetom orginalne opreme zajedno sa dugotrajnim mazivom za visoke temperature garantuju precizno vođenje osovine, vrlo dugačak vijek trajanja kao i malu proizvodnju buke.

„Naše EUROPART glavčine točka stalno podliježu vrlo strogim testovima funkcionalnosti i dugotrajnosti životnog vijeka“, objašnjava Sebastian Kamphaus, menadžer za upravljanje. Kamphaus je uvjeren, da su „glavčine točka optimalno proširenje asortimana u portfoliji proizvoda EUROPART Premium Parts“.

EUROPART Premium Parts nude sa svojih preko 7.500  proizvoda vrlo širok asortiman. On obuhvaća dijelove iz područja osovine, šasije, opreme za motore, osvjetljenja, opreme i pribora. Klijenti mogu osim toga naći i potrošni materijal i proizvode za radionice. Sa kvalitetnim menadžmentom  koji je uspostavljen širom svijeta najbolji distributer dijelova za komercijalna vozila osigurava vrlo visok nivo profesionalnosti za Independent Aftermarket (IAM).

Svi rezervni dijelovi se mogu brzo i lako naručiti na adresi www.ewos.net - EUROPART Online-Shop.

Radnabe EP Premium Parts
Nazad na pregled saopštenja za štampu

Kontakt za štampu

EUROPART Holding GmbH
Daniel Zinn
Martinstr. 13
58135 Hagen, Немачка

Baza podataka slika

U delu Novinarske slike stavljamo Vam na raspolaganje fotografije u kvalitetu za štampu i kvalitetu za internet

Saznajte više
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima