Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Zaštita na radu

Zaštiti na radu, koja je u Nemačkoj regulisana Zakonom o zaštiti na radu (Arbeitsschutzgesetz (ArbSchG)), pridaje se sve veći značaj. I to s pravom: Prema procenama Međunarodne organizacije rada (ILO, International Labour Organization Ujedinjenih nacija) godišnje umire više od 2,3 miliona ljudi od posledica profesionalno uslovljenih nesreća ili bolesti. Stoga EUROPART segmentu zaštite na radu posvećuje sopstveni segment u programu isporuke.

Zaštitna odeća za svaki slučaj

Asortiman pokriva praktično sve aktivnosti u oblasti transporta i rada u radionici. Radnu odeću imamo bukvalno od glave do pete, od kapa i šlemova preko jakni za kišu i treger pantalona sve do zaštitnih cipela u brojnim varijantama. Za oči i uši EUROPART ima širok spektar zaštitnih naočara (takođe i u vidu kompletne opreme za zavarivanje) i ušnih štitnika. Disajne puteve štite, zavisno od potreba, jednostavne maske za mikroprašinu ili polumaske i pune maske.

Prva pomoć i zaštita okoline

Zaštitne rukavice nalaze se u programu u oko 60 varijanti, od rukavica za jednokratnu upotrebu sve do rukavica od napa kože za zavarivanje. Ostale teme su zaštita okoline, prva pomoć i opremanje radnog mesta. Poslednja dva segmenta EUROPART pokriva širokim spektrom, između ostalog tu su kompleti za prvu pomoć, koferi za prvu pomoć, stanice za ispiranje očiju, podloge za radna mesta i podne obloge. Pod odrednicu zaštita okoline spadaju, između ostalog, sredstva za vezivanje ulja i kofe za hitne slučajeve kako bi se u slučaju nužde prikupile štetne materije pre nego dospu u okolinu.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Zaštita na radu

Sve proizvodi iz kategorije Zaštita na radu naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana