Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Tehnika pričvršćivanja

U segmentu tehnike pričvršćivanja na raspolaganju stoji obiman program sopstvene marke EUROPART. Tu su kao prvo matice u brojnim veličinama i varijantama, svejedno da li leptir navrtke, šestougaone navrtke, čauraste navrtke ili samozabravljujuće navrtke. Slično obilje varijanti važi i za zakivke, rascepke, vijke, podloške i prstene ili mazalice. Tu su i izabrani delovi poznatih dobavljača kao što su npr. Fischer tiple.

Lako napravite red

EUROPART delovi su optimalno upakovani kako bi se rad u svakodnevnoj praksi učinio što je moguće lakšim: Sa poklopcem koji se može ponovo zatvoriti odn. otvorom koji se može zatvoriti na prednjoj strani i jasnim svrstavanjem putem etiketa sa sistemom boja i piktogramima na kutiji. Osim toga, moguće je skinuti samolepljivu traku i istu staviti, primera radi, na regal.

Koferi sa asortimanom i regalni sistemi

Za sortirano čuvanje različitih delova EUROPART u ponudi ima pregrade za sitne delove i kofere sa asortimanom. Koferi su opet tako izrađeni da odgovaraju EUROPART sistemu regala (ESR) kao i većini drugih regalnih sistema. Takođe se mogu isporučiti ESR potrošni sistemi, sa kojima možete npr. prostorno ekonomično i lako dostupno smestiti u stubu preko 4.500 delova iz oblasti tehnike pričvršćivanja za namenska vozila. Mogući su i drugi umeci i moduli kao npr. regali sa fiokama.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Tehnika pričvršćivanja

Sve proizvodi iz kategorije Tehnika pričvršćivanja naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana