Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Alatke

Bez pravog alata čak su i profesionalci izgubljeni. EUROPART za sve primene ima spreman potreban alat. Primer pneumatski alati: Udarni odvijači nalaze se u programu u brojnim varijantama, uz to alati za zakivanje, pneumatske brusilice i kompresori. Ništa manje obiman nije ni segment električnih alata. Može se dobiti sve od aku bušilica preko pištolja za vrući vazduh, udarnih bušilica, cirkulara i ubodnih testera pa sve do ugaonih brusilica. Asortiman zaokružuje široka ponuda odgovarajuće dodatne opreme za mašine kao što su asortiman nastavaka, spiralnih burgija i reznih ploča.

Od klasičnog ručnog alata sve do specijalnih alata

Ostale grupe proizvoda čine klasični ručni alati kao što su klešta, odvijači, ključevi za vijke i nasadni ključevi. Prazna i alatom napunjena radionička kolica takođe spadaju u ponudu EUROPART-a kao i moment ključevi. Uz tehniku obrtnog momenta EUROPART u glavnom katalogu inače navodi i vrednosti pritezanja za navrtke točkova i vijke točkova različitih proizvođača vozila. Pored toga, u programu se nalaze i sredstva za ispitivanje i merenje, alati za bušenje i navoje kao i potezači (sa izbornim vodičem u katalogu). EUROPART takođe isporučuje opremu i dodatnu opremu za podmazivanje kao i specijalne alate za točkove, kočnice, osovine, motore i karoseriju.

EUROPART pod naslovom „Alati“ sadrži sveukupno oko 400 grupa artikala, među njima i sopstvenu marku EUROPART i poznate dobavljače kao što su Gedore, KS Tools, Metabo, Rodcraft, Klingspor, Knipex ili Wera.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Alatke

Sve proizvodi iz kategorije Alatke naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima