Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Transporteri: Rezervni delovi za motore i pogonski delovi

EUROPART nudi sveobuhvatan spektar rezervnih delova za aktuelne i starije modele motoraa Citroën, Fiat, Ford, Iveco, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault i Volkswagen.

Delovi motora i kaišni prenos

Pored filtera za ulje, filtera za gorivo, vazdušnih filtera i svećica, kod nas postoji i širok izbor turbo punjača izduvnih gasova, zaptivača za korito ulja i glavu cilindra, ležajeva motora i pumpi za gorivo. Tome se pridodaje i širok izbor klinastih i zupčastih kaiševa.

Spojnice i garniture spojnica

Osim toga, EUROPART program za potrebe zamene raspolaže garniturama spojnica, lamelama spojnica, glavnim i pomoćnim cilindrima kvačila, ležajevima isključivača, centralnim isključivačima, zamajcima i garniturama za konverziju.

Dizel motori su u velikoj meri standard

Kao i kod kamiona i autobusa, dizel motori su i kod transportera standardna vrsta pogona. Dizel motori su takozvani samopaljači tj. klipovi sabijaju smesu goriva i vazduha u cilindru toliko snažno da se ona pod stvorenim visokim pritiskom sama pali, eksplozivno se širi i time potiskuje klip nadole. Kod dizel agregata transportera po pravilu se radi o turbo dizelu sa direktnim ubrizgavanjem i filterom za čestice dizel goriva, sa četiri do čest cilindara, a imaju do 200 KS i do tri litara zapremine. Benzinski motori, u vremenu što je moguće manje potrošnje goriva, sve ređe se mogu naći pod haubom lakih namenskih vozila. Ekološki pogoni, kao što su motori na zemni i tečni naftni gas kao i elektro agregati, nasuprot tome su sve više u upotrebi i nalaze se u asortimanu gotovo kod svih proizvođača transportera.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Transporteri: Rezervni delovi za motore i pogonski delovi

Sve proizvodi iz kategorije Transporteri: Rezervni delovi za motore i pogonski delovi naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima