Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Rezervni delovi za osvetljenje i elektroinstalacije kamiona

EUROPART isporučuje širok spektar rezervnih delova za kamione za mnogoslojni segment osvetljenja i elektroinstalacija vozila – između ostalog i u kvalitetu originalne opreme.

Sijalice, LED sijalice i halogene sijalice

Posebno bogato snabdevena je ponuda EUROPART-a u segmentu osvetljenja. To počinje već kod malih stvari. Sveobuhvatan asortiman 24 voltnih halogenih svetala od H1 do H7, za halogene farove i sijalice kao i kompletna ponuda različitih sijalica od ubodnih sijalica pa sve do sofitnih sijalica za osvetljenje instrument table i unutrašnjeg prostora.

Glavni farovi za sve uobičajene modele kamiona

Asortiman osvetljenja obuhvata takođe i glavne farove i dodatne farove u halogenskoj i ksenonskoj tehnologiji. Na raspolaganju je i veliki broj sijalica i LED svetiljki za segment prednjeg, zadnjeg i bočnog obeležavanja. EUROPART pokriva veliki deo tržišta brojnim i različitim varijantama glavnih farova za sve uobičajene modele kamiona DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania ili Volvo. Prednja svetla, farovi za maglu i dodatni farovi dopunjuju ponudu i koju spadaju i zadnja svetla i pokazivači pravca u brojnim varijantama. U LED tehnologiji EUROPART nudi različita bočna poziciona svetla kao i poziciona svetla, poziciona gabaritna svetla, granična svetla kao i svetla za dnevnu vožnju.

Inteligentna LED tehnika

Radni reflektori takođe postoje u halogenskoj i LED tehnologiji, bilo kao farovi za ravnomerno osvetljenje tla vrlo velike površine ili za najbolje osvetljenje bliske zone. Kako je LED tehnologija u međuvremenu postala korisna i kod indikatorskih svetala pokazuju različita LED indikatorska svetla, čiji vrhunski modeli rade sa 20 High-Power LED svetala. Ova svetla delimično raspolažu čak i programibilnom elektronikom za različite sekvence treptanja koja je u stanju da jačinu svetla automatski podesi osvetljenju okoline (dnevni/noćni režim). Isporučuju se i dalje konvencionalna rotaciona svetla u halogenskoj tehnologiji, po izboru dostupna sa postoljem kućišta za fiksnu montažu ili sa pričvršćivanjem putem magneta ili cevnog nastavka.

Utikači, prekidači i senzori

Ispravni akumulatori, starteri i generatori su neophodni za nesmetano kretanje isto koliko i električni spojni vodovi i vodovi snabdevanja koji besprekorno funkcionišu. Pored toga, EUROPART u ovom modulu nudi i druge priključne i pojedinačne komponente visokog kvaliteta kao što su električni kablovi, utikači, utičnice kao i elektromodule, prekidače, prekidače volana, senzore i releje.

Akumulatori velike snage pokretanja

EUROPART nudi startne akumulatore u mnogim varijantama sa kapacitetima od 120 do 225 Ah. Pored akumulatora poznatih proizvođača kao što je Varta ili Exide, u programu su i kvalitetni akumulatori sopstvene marke EUROPART. EUROPART startne akumulatore u standardnoj verziji odlikuje, pored izuzetno dobrog odnosa između cene i kvaliteta, dobra snaga pokretanja, niska potrošnja vode, univerzalne mogućnosti primene, dugo trajanje kao i pouzdanost. Startni akumulatori kategorije EUROPART Plus apsolutno ne zahtevaju održavanje, imaju centralnu degazaciju kao i sigurnosni poklopac sa zaštitom od povratnog paljenja i izrađeni su u Kalcijum/Kalcijum tehnologiji za vozila sa velikom potrošnjom energije.

Kod EUROPART-a se mogu dobiti i: razni starteri, različiti kako po kapacitetu tako i po broju zubaca zupčanika. Generatori (sa naponom od npr. 28 V, strujom punjenja 110 A) kao i regulatori generatora zaokružuju ponudu EUROPART-a vezanu za pokretanje i napajanje strujom.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Rezervni delovi za osvetljenje i elektroinstalacije kamiona

Sve proizvodi iz kategorije Rezervni delovi za osvetljenje i elektroinstalacije kamiona naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima