Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Rezervni delovi za pneumatski sistem kamiona

EUROPART ima širok izbor kada se radi o ponudi rezervnih delova za pneumatski sistem kamiona. Bilo da se radi o preradi vazduha, rezervoaru vazduha ili pneumatskim vijčanim spojevima: EUROPART nudi gotovo sve što je potrebno radionicama za popravku i servisiranje ovog jednako bitnog sistema u kamionu. EUROPART tako u programu za pripremu vazduha u pneumatskom sistemu kamiona ima ne samo veliki broj patrona za sušač vazduha za najrazličitije modele kamiona DAF, IVECO, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania i Volvo, već može da isporučuje i kompletne sisteme za sušenje vazduha.

Centralni sistem za kočnice i ogibljenje

Pneumatski sistem kamiona služi da prenese velike sile na kočnice koje su konstruisane kao pneumatske kočnice. U isto vreme pneumatski sistem snabdeva vazdušno ogibljenje potrebnim radnim pritiskom. U tu svrhu na motoru postavljen i od istog pokretani kompresor vrši sabijanje vazduha okoline na pritisak do osamnaest bara. Vazduh se odvlažuje, skladišti se pod pritiskom u rezervoarima komprimovanog vazduha i po potrebi se prosleđuje preko odgovarajućih kočionih ili regulacionih ventila do potrošača kao što su kočioni cilindri ili mehovi vazdušnog ogibljenja.

Sveobuhvatan asortiman rezervnih delova

Asortiman za sam pneumatski sistem seže od detektora curenja u spreju preko svih mogućih spojnih delova (brze spojnice ili glave spojnica, primera radi) sve do zahtevnih delova tehnike kao što su različiti ventili. Ponuda obuhvata kako ABS relejne ventile tako i ventile ručne kočnice ili EBS relejne kao i kočione ventile prikolice i druge rezervne delove za pneumatski sistem. Ostale komponente na raspolaganju iz oblasti centralnog pneumatskog sistema su ventili ručne kočnice, dvokraki ventili, ventili ograničenja pritiska i magnetni ventili kao i EBS kočioni moduli, EBS osovinski modulatori i kočioni ventili prikolice, brzoispusni ventili kao i cilindri sa membranom i kombinovani kočioni cilindri odn. opružno akumulacioni cilindri. EUROPART ima rezervoare komprimovanog vazduha kako od čelika tako i od aluminijuma. Izbor ostalih rezervnih delova kao što su kompresori ili pojačivači spojnica ne ostavljaju neispunjene želje.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Rezervni delovi za pneumatski sistem kamiona

Sve proizvodi iz kategorije Rezervni delovi za pneumatski sistem kamiona naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima