Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Komponente vozila za autobus

Za rad autobusa su uz motor, transmisiju i vozni mehanizam jednako bitni brojni delovi za ugradnju bez kojih ne može nijedan autobus i koje EUROPART naravno ima u svom asortimanu. U to spadaju npr. ogledala ili posebno eksponirani elementi i time nadprosečno izloženi oštećenju kao što su branici, ugaoni branici ili prednji paneli.

Ogledala

Ogledala kod autobusa danas nisu više samo sredstvo za cilj, već i element dizajna. Stoga ne čudi da EUROPART program sadrži veliki broj različitih ogledala i kompletne sisteme ogledala poznatih proizvođača Mekra i Hella – od jednostavnog glavnog ogledala za starije modele autobusa do sklopivog sistema sa više ogledala za određene tipove autobusa.

Karoserijski delovi

Ne oštećuju se često samo ogledala u svakodnevnoj gradskoj eksploataciji, česte žrtve su i eksponirani delovi karoserije kao što su ugaoni branici, branici ili prednji paneli. Posebno širok izbor odgovarajućih karoserijskih rezervnih delova EUROPART nudi za linijske autobuse Irisbus, MAN, Mercedes-Benz, Setra i Solaris.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Komponente vozila za autobus

Sve proizvodi iz kategorije Komponente vozila za autobus naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima