Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Autobus: rezervni delovi za opremanje vozila

Asortiman proizvoda u segmentu opremanja vozila kod autobusa obuhvata posebno širok spektar reflektujućih traka za obeležavanje vozila, preko rezervnih delova za grejanje i klima uređaj preko filtera za unutrašnji prostor sve do korisne dodatne opreme kao što su antifriz, odmrzivači, punjači akumulatora, aparati za gašenje požara ili čekići za hitne slučajeve. U ovoj kategoriji EUROPART svojim kupcima nudi gotovo neiscrpan asortiman.

Sedišta vozača

Kod sedišta za vozača obično dva do tri velika proizvođača drže segment originalne opreme koju svaki proizvođač autobusa određuje prema svojoj koncepciji i delimično kombinuje sa materijalom za tapacirung putničkih sedišta. Proizvođači sedišta nude i sopstvene top modele na slobodnom tržištu koje EUROPART isporučuje brzo i povoljno: na primer sedište za vozače autobusa 6860/885 NTS od Isri, Tourea High Performance firme Grammer ili sedište za vozača autobusa C 6000 firme Recaro.

Čišćenje stakla

Za uvek dobar pregled brinu odmrzivači stakla, sredstva protiv zamrzavanja stakla, čistači vetrobranskog stakla sa aluminijskom drškom i gumenim nastavkom. Osim toga, EUROPART isporučuje širok izbor metlica brisača kao i motore brisača ili pumpice brisača kao rezervne delove.

Obeležavanje vozila

Kod EUROPART-a se kao zamena posle popravke karoserije ili kao dopuna uz serijsku markaciju obrisa mogu dobiti reflektujuće trake za obeležavanje vozila. Ove retroreflektirajuće specijalne trake mogu se staviti na svaku fiksiranu nadgradnju i noću obezbeđuju veću vidljivost i bezbednost. Pored toga, kupci kod EUROPART mogu naći i table upozorenja za školske autobuse, table sa ograničenjem brzine u različitim izvedbama kao i table sa obaveštenjem za unutrašnji prostor.

Grejanje i klima

Upravo u autobusima, gde komfor putnika ima vrlo važnu ulogu, su grejanje i klima uređaj važne komponente koje uvek treba da funkcionišu besprekorno. Za slučaj nužde EUROPART program nudi veliki izbor rezervnih delova za sistem grejanja i klima uređaj autobusa. Tu su, između ostalog, radijalni ventilatori, izmenjivači toplote, klima kompresori, kondenzatori i filter sušači, pa čak i elektronski upravljači i jedinice za opsluživanje klima uređaja.

Dodatna oprema

Razne vrste korisne dodatne opreme olakšavaju rad iza volana i pomažu da imate zadovoljne putnike. U to spadaju često otuđivani čekići za slučaj nužde kao i aparati za gašenje požara, sigurnosni prsluci i pribori za prvu pomoć, ali i bitna dodatna oprema za turističke autobuse kao što su hemikalije toalete ili papirne maramice. U programu dodatne opreme se nalaze i strujni pretvarači ili prenosni hladnjaci kao i mašine za kafu u vozilu ili 24 voltni grejači vode.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Autobus: rezervni delovi za opremanje vozila

Sve proizvodi iz kategorije Autobus: rezervni delovi za opremanje vozila naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima