Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Komponente motora za autobus

Motor u linijskom ili turističkom autobusu za pouzdan rad traži razne komponente motora koje EUROPART takođe nudi kao rezervne delove. U to spadaju npr. filteri ili delovi za sistem hlađenja i sisteme izduvnih gasova koji su postali sve kompleksniji i zahtevniji. Kod EUROPART-a ćete naći širok spektar rezervnih delova za sve sisteme koji su grupisani oko motora autobusa. U ponudi se nalazi veliki broj turbo punjača kao i različitih međuhladnjaka ili hladnjaka motora sve do pojedinačnih komponenti za hlađenje kao što su pumpe za vodu, spojnice za ventilaciju hladnjaka ili samu lopaticu ventilatora. EUROPART takođe isporučuje srednje i zadnje prigušivače kao i različite zaptivače izduvnog sistema. Takođe je na raspolaganju i širok izbor klinastih kaiševa i zatezača klinastog kaiša.

Vazdušni filteri, filteri ulja, filteri goriva

Filteri štite motor od štetnih materija i na taj način obezbeđuju čist postupak sagorevanja i dug vek trajanja. Bilo da se radi o filteru ulja koji filtrira nepoželjne ostatke sagorevanja kao i mehaničke nečistoće, npr. usled abrazije metala, pa do sveprisutne prašine, ili o predfilteru goriva kao i glavnom filteru goriva koji čiste dizel za obradu u motoru: EUROPART u asortimanu ima većinu uobičajenih filtera. Naravno i vazdušne filtere koji doprinose tome da srce vašeg autobusa uvek bude čisto.

Turbo hladnjak i međuhladnjak

Od modernog autobuskog motora se zahteva čist postupak sagorevanja i time čisti izduvni gasovi. Već dugo u Evropi nema autobusa bez turbo punjača izduvnih gasova ili međuhladnjaka. To su osnovne pretpostavke za efikasnu i ekološku tehnologiju motora koja je danas – u eri evro 6 tehnologije – povrh toga apsolutno upućena na SCR katalizatore, a u mnogim slučajevima i na recirkulaciju izduvnih gasova kako bi ispunila današnje stroge standarde za emisiju izduvnih gasova. Asortiman rezervnih delova EUROPART-a za izduvni sistem dopunjuju cevi i stege, prigušivači i filteri čestica.

Hlađenje

Sa rastućim zahtevima u odnosu na sagorevanje rastu i zahtevi u odnosu na hlađenje motora. Poslednjih godina su počeli da se koriste sve veći i jači hladnjaci. Hladnjaci motora i njihova periferija isto tako spadaju u EUROPART asortiman rezervnih delova kao i međuhladnjaci, kompenzacione posude, ventilatori ili pumpe za vodu.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Komponente motora za autobus

Sve proizvodi iz kategorije Komponente motora za autobus naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima