Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Rezervni delovi za kočione sisteme autobusa

EUROPART isporučuje najtraženije rezervne delove za kočione sisteme linijskih i turističkih autobusa proizvođača Irisbus, MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Setra, Solaris, Temsa, Van Hool, VDL i Volvo. Program obuhvata rezervne delove za doboš kočnice i disk kočnice poznatih dobavljača kao što su Wabco, Knorr-Bremse ili Meritor, ali takođe i kočione diskove i doboš kočnice kao i obloge kočnica sopstvene marke EUROPART. Kočione diskove, kočiona klešta, obloge kočnica i opremu za popravku disk kočnica ćete pronaći kod nas kao i bregaste osovine kočnice, čeljusti kočnice, doboš kočnice ili regulatore polužnog mehanizma kočnice za doboš kočnice. Pored toga imamo i kombinovane kočione cilindre različitih proizvođača.

Disk kočnice su danas standard

Kod autobusa, kako u linijskom tako i turističkom saobraćaju, disk kočnice su danas postale standardne. Stariji modeli autobusa još imaju doboš kočnice ili kombinaciju doboš kočnica na pogonskoj osovini i disk kočnica na upravljačkoj osovini. Disk kočnice u odnosu na doboš kočnice imaju prednost da su manjih dimenzija i imaju bolji odvod toplote, lakše su za pristupanje i stoga jednostavnije za održavanje i popravke. Osim toga, sopstvena težina kočnica kod disk kočnica je manja što dozvoljava veće korisne terete. Ne manje važno je da pružaju visok nivo bezbednosti, jer sila kočenja ne popušta ni kod stalnog kočenja.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije Rezervni delovi za kočione sisteme autobusa

Sve proizvodi iz kategorije Rezervni delovi za kočione sisteme autobusa naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima