Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Renault

Za sve aktuelne i starije modele serije transportera Master i Traffic EUROPART brzo i pouzdano isporučuje potrošne i rezervne delove za održavanje i popravke. Naš program sadrži sve segmente vozila: vozni mehanizam, kočioni sistem, motor, osvetljenje, elektroinstalacije i opremu vozila.

1898. osnovani francuski proizvođač automobila Renault nakon stvaranja strateške alijanse 1999. između kompanija Renault i Nissan spada među najveće proizvođače automobila u svetu. Francuzi su već dugo godina uspešno zastupljeni u segmentu transportera sa serijama Kangoo Rapid, Trafic i Master.

Klasičar u novom izdanju: Renault Trafic

Novi Renault Traffic je od svog uvođenja na tržište 2014. dostupan kao furgon sa običnom i duplom kabinom, platformsko vozno postolje i u varijanti kao putničko vozilo Combi. Novo izdanje transportera se isporučuje u dva međuosovinska rastojanja od 3.098 i 3.498 milimetara kao i u dve dužine. Visini tovarnog prostora osnovne verzije od 1,4 metara od proleća 2015. se pridružila izvedba sa visokim krovom sa visinom od 1,9 metara. Zapremina tovarnog prostora kod furgona iznosi između 5,2 i 8,6 kubnih metara i tako je u poređenju sa prethodnikom porasla za oko 300 litara. Trafic ima na raspolaganju ukupno četiri novorazvijena turbo dizela zapremine 1,6 litara sa snagama između 66 i 103 kW (90-140 KS).

Krajem leta 2014. na tržište se pojavio redizajnirani Master koji je dostupan u tri međuosovinska rastojanja od 3,18 do 4,33 metara i četiri dužine od 5,05 do 6,85 metara. Ovaj veliki transporter se nudi u tri međuosovinska rastojanja od 3,18 do 4,33 metara i četiri dužine. Tome se dodaju tri visine tovarnog prostora do 2,14 metara. Iz toga proizilaze zapremine tovarnog prostora između 8 i 17 kubnih metara i do 2,25 tone korisnog tereta. Master sa sandukom ima snagu od 81 kW do 121 kW (110 do 165 KS) i pruža tovarni kapacitet do 22 kubnih metara.

Kompaktna porodica: Renault Kangoo Rapid

Kompaktni transporter Kangoo Rapid u modelima Kangoo Rapid Compact i Kangoo Rapid Maxi ima jednog većeg i jednog manjeg brata. Iz tri zapremine tovarnog prostora i tri tovarne dužine do 2.115 milimetara rezultiraju tovarni prostori od 2,3 do 4,0 kubnih metara koji prihvataju između 458 i 766 kilograma tereta. Renault za Kangoo Rapid nudi jedan elektromotor, jedan benzinski i pet dizel motora sa snagom do 81 kW (110 KS).

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Renault

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Renault naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima