Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Iveco

Za sve aktuelne i starije modele serije transportera Daily kompanije Iveco EUROPART brzo i pouzdano isporučuje potrošne i rezervne delove za održavanje i popravke. Naš program sadrži sve segmente vozila: Elektroinstalacije, oprema vozila, kočioni sistem, vozni mehanizam, motor i osvetljenje.

Italijanski proizvođač namenskih vozila Iveco iz Torina pripada koncernu Fiat. Naziv potiče od inicijala Industrial Vehicles Corporation. Pored teških kamiona serija Eurocargo, Stralis i Trakker, Italijani su već dugo godina uspešno zastupljeni i u segmentu transportera sa modelom Daily. Daily može s pravom da se nazove „globalnim“ vozilom. Tako je do danas prodato više od 2,6 miliona vozila Daily u više od 110 zemalja sveta. Ovaj veliki transporter se proizvodi u blizini grada Mantova, u Italiji, kao i u fabrici u Valjadolidu, u Španiji.

Skoro kao kamion: Iveco Daily

Daily je sa svojom strukturom sa ramom, koja šasiju čini robusnom i svestranom, uvek smatran za prelaz između transportera i lakih kamiona. Juna 2014. Iveco je predstavio već treću generaciju serije Daily. Redizajniranjem odnosa između međuosovinskog rastojanja, ukupne dužine i korisne dužine je još jednom osetno povećana već ionako visoka efikasnost utovara ovog furgona. Prethodnik je sa maksimalnom zapreminom tovarnog prostora od 17,2 kubnih metara već dugo godina držao sam vrh u svojoj kategoriji vozila, a Iveco je kod nove generacije tome dodao još i sada ima do 20 kubnih metara. Nove dimenzije proizilaze iz novih međuosovinskih rastojanja između 3.000 i 4.750 milimetara i novih ukupnih dužina vozila.

Dva motora sa do 205 KS

Novi Daily je konstruisan za ukupne težine između 3,3 i 7,2 tone kao i za nosivost voznog postolja do 4.900 kilograma. Modeli do 3,5 tone imaju novo ogibljenje na prednjoj osovini. Postoji izbor između dva motora sa snagom od 78 do 151 kW (106 do 205 KS): dizel agregat zapremine 2,3 litara kao i dizel motor ili motor na gas zapremine 3,0 litara. Sve verzije se po izboru isporučuju sa šestostepenim menjačem ili automatizovanim menjačem AGile. Tome se pridodaje inovativni 8-stepeni pretvarač za automatski menjač Hi-Matic, koji Iveco nudi kao prvi proizvođač u svojoj klasi. Novi Daily je na raspolaganju u verzijama kao furgon, normalna kabina, dupla kabina, delom zastakljeni furgon, minibus i ogoljena šasija.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Iveco

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Iveco naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima