Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Ford

Za održavanje i servisiranje vašeg Ford transportera EUROPART isporučuje potrošne i rezervne delove za sve segmente vozila, od voznog mehanizma preko kočionog sistema sve do osvetljenja, elektroinstalacija ili opreme vozila. Kod EUROPART-a dobijate brzo i pouzdano rezervne delove za transportere za sve aktuelne i starije Ford modele iz serije Transit.

Ford Motor Company je osnovana 1903. i spada među pet najvećih svetskih proizvođača automobila. Nemačko sedište kompanije nalazi se od 1930. u Kelnu. Ova metropola na Rajni je takođe izvor za program namenskih vozila koji se deli na furgone serije Transit i kombi vozila serije Tourneo.

Može svuda da stane: Ford Transit Courier

Ford je Transit, klasičara među transporterima bogate tradicije, nedavno postavio na potpuno nove osnove. Ova nova serija iz Kelna sastoji se iz četiri vozila: Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom i Transit. Kao poslednji iz ovog kvarteta na tržište je izašao Transit Courier, sa zapreminom tovarnog prostora od 2,3 kubnih metara i tovarnom dužinom do 2,59 metara, i označava ulazni model u paleti namenskih vozila Forda. Ispod njegovog poklopca motora po izboru rade benzinac od 1,0 litra sa 74 kW (100 KS) ili dva dizela od 1,5 i 1,6 litara sa 55 kW odnosno 70 kW (75/95 KS).

City specijalista: Ford Transit Connect

Nakon modela Courier sledi Transit Connect sa 70 kW (95 KS), koji je krajem 2013. imao svoj najnoviji redizajn. Novo izdanje nudi zapreminu tovarnog prostora do 3,6 kubnih metara uz koristan teret od maksimalno 929 kilograma.

Srednja klasa: Ford Transit Custom

Sledi Transit Custom sa 74 do 114 kW (100 do 155 KS), koji je 2012. označio početak obnavljanja za Transit. Transporter ima koristan teret od 591 do 1.415 kilograma i zapreminu tovarnog prostora od 5,95 do 8,3 kubnih metara. Kod kratkog međuosovinskog rastojanja (2.933 milimetara) u tovarnom prostoru nalaze mesto predmeti dužine do 3 metra. Kod dugog međuosovinskog rastojanja (3.300 milimetara) tovarna dužina raste do 3,4 metra. Kao izvor pogons koristi se dizel motor od 2,2 litara sa Common-Rail ubrizgavanjem i 74, 92 ili 114 kW (100, 125 ili 155 KS).

Profesionalac od 3,5 tone: Ford Transit

U novom ruhu se takođe pojavio i „veliki“ Transit, u ponudi kako sa prednjim tako i sa zadnjim pogonom, sa zapreminom tovarnog prostora do 15,1 kubnih metara i tovarnim dužinama do 4.217 milimetara. Spektar snage motora kreće se od 74 do 114 kW (100 do 155 KS), sa TDCI dizel agregatima zapremine 2,2 litara.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Ford

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Ford naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima