Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Citroën

Svejedno da li je u pitanju motor, kočioni sistem, vozni mehanizam, oprema vozila ili elektroinstalacije – kod EUROPART-a brzo i pouzdano dobijate potrošne i rezervne delove za održavanje i popravku vašeg Citroën transportera. Naš program isporuke sadrži rezervne delove za transportere svih starijih i aktuelnih modela serija Jumpy i Jumper.

Citroën je francuski proizvođač automobila osnovan 1919. sa sedištem u mestu Neuilly-sur-Seine. Preduzeće bogate tradicije zajedno sa kompanijom Pežo čini PSA grupu. Na tržištu namenskih vozila Citroën je zastupljen sa četiri serije: Nemo, Berlingo, Jumpy i Jumper.

Za male terete: Citroën Nemo

Ulaz u svet Citroën namenskih vozila predstavlja model Nemo. Ovaj laki transporter u verziji kao furgon ima 610 kilograma prostora za koristan teret i zapreminu tovarnog prostora od 2,5 kubnih metara. Za pogon modela Nemo brine HDi dizel motor od 1,4 litara sa snagom od 55 kW (75 KS).

Gradsko dostavno vozilo: Citroën Berlingo

Posle modela Nemo kod Francuza sledi serija Berlingo, koja je 2012. imala svoj poslednji redizajn. U pogledu korisnog tereta ovo gradsko dostavno vozilo ima mesta za 776 kilograma uz zapreminu tovarnog prostora od 3,7 do 4,1 kubnih metara. Pored tri dizel pogona sa 75, 90 i 114 KS, ovaj transporter se može isporučiti i kao Berlingo Electric sa čistim elektropogonom snage 49 kW. Elektromotor je nastao u saradnji sa Mitsubishi Motors Corporation. Kao i njegovi pandani sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, tako je i Berlingo Electric na raspolaganju u dve dužine: 4,38 i 4,63 metara.

U sredini: Citroën Jumpy

Serija Jumpy je kod Citroëna za klasu iznad modela Berlingo. Jumpy, sa motorom snage 66 do 120 kW (90 do 163 KS), u verziji kao furgon se nudi u dve dužine i dve visine. Iz toga proizilaze zapremine tovarnog prostora od pet do sedam kubnih metara i korisni tereti do 1.125 kilograma.

Teška klasa: Citroën Jumper

Paleta namenskih vozila Citroëna zaokružuje se naviše serijom Jumper. Aktuelna generacija ovog velikog transportera dostupna je u osam karoserijskih varijanti. Samo za varijantu kao furgon na raspolaganju stoje četiri dužine u kombinaciji sa tri međuosovinska rastojanja i tri visine. Iz ovoga proizilaze korisni tereti do 2,26 tone i zapremina tovarnog prostora od 8 do 17 kubnih metara. Kao pogonski agregati su na raspolaganju tri dizel motora zapremine 2,2 litara sa 81, 96 ili 110 kW (110, 130 ili 150 KS) i dizel motor od 3,0 litara sa 132 kW (180 KS) kao najjači motor.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Citroën

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za transportere Citroën naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima