Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za SAF osovine za prikolice

EUROPART nudi širok izbor rezervnih delova i garnitura za popravke za SAF serije osovina prikolica BI9, BIL9, B9, BL9, S7, SI9, SIL9, S11, SL11, SI11, Z7, Z8, ZL8, Z9, ZL9, ZI9, ZIL9, Z11, ZL11, ZI11 i ZIL11, kao i za serije Modul, Intradrum, Intradisc, Intradisc plus i Intradisc plus Integral, uključujući kočnice, regulatore polužnog sistema, vešanja osovine i vazdušna ogibljenja.

SAF je marka kompanije SAF-Holland Group. 1881. osnovana u mestu Spessart kao seoska kovačnica, nekadašnja Otto Sauer Achsenfabrik SAF tokom godina se razvila u jednog od najvećih proizvođača osovina za prikolice i vozne mehanizme u Evropi. 2006. preduzeće se spojilo sa Holland Group Inc., jednog od vodećih američkih proizvođača opreme za namenska vozila, u kompaniju SAF-HOLLAND.

SAF program proizvoda obuhvata osovine prikolica sa doboš kočnicama i osovinskim opterećenjem od 6,5 do 16 tona kao i osovine prikolica sa disk kočnicama i osovinskim opterećenjem od 9 ili 11 tona. Asortiman dopunjuju njišuće osovine i agregati njišućih osovina za specijalne i primene i teška opterećenja kao i agregati vazdušnog i lisnatog ogibljenja. Osovine za prikolice SAF karakteriše tehnologija ležaja točka bez održavanja, kod koje ležaj točka i glavčina kao Hub-Unit čine jednu kompaktnu celinu. Ista se fabrički kompletno podešava i zatvara. Zaštitni znak SAF voznih mehanizama su takođe sa osovinama čvrsto zavareni i funkcionalni upravljači koji time ne zahtevaju održavanje. Sve osovine su zaštićene od korozije katodnim lakiranjem potapanjem (KTL). Kao opcija je za Intra-vozne mehanizme dostupno prskanje cinkom. Zamena doboš kočnica SAF vrši se jednostavno i brzo sa samo jednim odvijačem i u jednom potezu.

Modul, Intradisc, Intradrum – raznovrsni program osovina za prikolice SAF

SAF isporučuje kako osovine sa okruglom cevi bez vešanja tako i kompletne agregate osovina sa vazdušnim ili lisnatim ogibljenjem. Osovine sa disk kočnicama za prikolice i poluprikolice su na raspolaganju kako sa konvencionalnim kočionim diskom za točkove od 19,5“ ili 22,5“ tako i sa patentiranim SAF integralnim diskom za veličine točka 19,5“ ili 22,5“. Paleta SAF Intra-voznih mehanizama obuhvata vozne mehanizme prikolica sa disk kočnicama serija Intradisc plus Integral, Intradisc sa AirVent glavom točka kao i Modul. Vozni mehanizmi prikolica sa doboš kočnicama kod SAF se zovu Intradrum.

Program SAF serije Modul nudi širok spektar voznih mehanizama sa osovinskim opterećenjima od 7 do 14 tona i velikim brojem mogućnosti kombinacije osovine, kočnice, ogibljenja, širine traga i verzije bloka opruge. U standardnoj klasi osovina prikolica od 9t nudi se SAF Intradisc plus Intergral. Ona raspolaže disk kočnicom sa patentiranom, integrisanom disk vezom, koja treba da izbegava takozvane Hot-Spots i omogući ravnomerno širenje diska pod toplotnim opterećenjem. Kao alternativu SAF isporučuje SAF Intradisc i sa konvencionalnim kočionim diskom. Ista je dostupna i kao upravljačka osovina. Za robusne primene na terenu ili u zahtevnim uslovima na putu preporučuju se SAF vozni mehanizmi SAF Intradrum, koji su opremljeni doboš kočnicama.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za SAF osovine za prikolice

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za SAF osovine za prikolice naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima