Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za Meritor osovine za prikolice

Kod EUROPART-a dobijate veliki izbor rezervnih delova i garnitura za popravke za osovine prikolica Meritor. Asortiman obuhvata rezervne delove za kočnice, ležaje točka, ogibljenje i amortizaciju za serije osovina Euroflex, LM, TA, TE i TM.

Američki džin

Meritor je jedan od svetski vodećih proizvođača za namenska vozila, čiji koreni sežu u Detroit i do 1909. godine. Tada je osnovano preduzeće Timken Detroit Axle koje je kasnije postalo Rockwell Springs and Axle. Marka Meritor je nastala 1997. kada je Rockwell izdvojio svoj poslovni sektor Automotive u samostalno preduzeće. Sedište kompanije Meritor je u mestu Troy, Michigan, a ima brojne proizvodne pogone u Severnoj i Južnoj Americi, Evropi, Aziji i Australiji. Glavna delatnost za Meritor su pogonske osovine i kompletni vozni mehanizmi za kamione i Off-Highway primene. Osovine za prikolice stvaraju širom sveta manje od četvrtine ukupnog prometa.

Osovine za prikolice sa doboš i disk kočnicama za Evropu

Meritor u Evropi distribuira osovine za prikolice serija Euroflex, LM, TA, TA, TE i TM. Euroflex osovine za prikolice ima upravljač i nosač meha opruga od livenog čelika koji su zavareni sa osovinom. Ovo treba, u kombinaciji sa ležajem točka sa kompaktnim ležajem i zaštićeno postavljenim amortizacionim elementima, Euroflex osovinu da učini osovinom prikolice koja zahteva vrlo malo održavanje. Meritor Euroflex osovina za prikolice je na raspolaganju kako sa doboš tako i sa disk kočnicama.

Serije LM i TA su takođe po izboru na raspolaganju sa doboš kočnicom ili disk kočnicom. Ovde se takođe radi o vazdušno ogibljenim krutim osovinama sa okruglom cevi. Upravljači su vijčano spojeni kod istih. Sve Meritor osovine za prikolice su dostupne kako za točkove prečnika 19,5“ tako i za točkove 22,5“.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za Meritor osovine za prikolice

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za Meritor osovine za prikolice naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima