Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za autobuse Van Hool

Potrošne i rezervne delove za održavanje i servisiranje vašeg Van Hool autobusa dobićete brzo i pouzdano kod EUROPART-a. Naš program isporuke pokriva sve aktuelne i starije Van Hool modele serija T i A, kao npr. Acron, Alicron, Astron, Astronef, Altano, Astromega ili AGG300. Sadržani su svi segmenti vozila, svejedno da li vozni mehanizam, motor, kočioni sistem, osvetljenje, elektroinstalacije ili oprema vozila.

Van Hool: Potpuno individualno uspešni u niši

Van Hool je jedno od poslednjih porodičnih preduzeća u autobuskom svetu. Belgijancima uvek iznova uspeva da sa svojim proizvodima uspešno zauzmu niše. Nedavno su Belgijanci kreirali ExquiCity, neka vrsta autobus-tramvaja koji objedinjuje udobnost tramvaja sa fleksibilnošću i komparativno nižim troškovima gradskog autobusa. Pored turističkih autobusa visokog kvaliteta, potražnja takođe postoji za autobuse iz Business segmenta. U tu svrhu je Van Hool u Makedoniji otvorio novu fabriku za izradu kompletnih autobusa. Povod za ovaj korak bili su velika porudžbina iz Amerike i rastuća potražnja za autobusima u Business segmentu. Pored autobusa, Van Hool je sebi stvorio ime i izradom prikolica, kontejner cisterni i voznih postolja.

Uspešni od početka

Van Hool je temelj za svoj model uspeha postavio krajem 70-ih godina: Samo Alizee se u prvoj godini prodao u više od 500 primeraka. Koreni se do danas vide kod Acrona: Turistički autobus sa spuštenim prostorom za vozača i velikim panoramskim vetrobranskim staklom je do sada najuspešniji model belgijskog proizvođača autobusa. Program turističkih autobusa danas nudi različite dužine i visine konstrukcije. Trenutno se u proizvodnji nalaze tri serije: TX serija počinje 3,47 m dugim modelom Alicron, koji se nudi u 3 dužine. TX11 je sa dužinom od 10,50 m najmanje vozilo koje kao turistički autobus u izvedbi sa 3 zvezde nudi mesta za 37 putnika. Kao motor Belgijanci ugrađuju DAF MX 11 sa 271 kW / 369 KS.

Ponuda linijskih autobusa ide od S do XXL

Van Hool nudi čitav niz gradskih i međugradskih autobusa. Van Hool niskopodna serija ide od 8,6 m dugog midibusa sve do 24,78 m dugog duplog zglobnog autobusa. Ovaj linijski autobus sa oznakom AGG 300 kao pogon koristi motor DAF PR sa 265 kW / 360 KS. Kao agregate Belgijanci, pored dizel motora sa evro 6 standardom, ugrađuju i motore na gas. Ovi linijski autobusi su alternativno dostupni i kao trolejbus, elektrobus i hibridni autobus. Već nekoliko godina Van Hool izrađuje čak i autobuse na gorivne ćelije. BRT vozila zaokružuju obiman program linijskih autobusa.

Od Midi do Maxi sve za putovanje

Acron ima visinu od 3,60 m i nudi znatno više prtljažnog prostora od modela Alicron. Na raspolaganju su tri dužine između 13,20 m i 14,96 m. Kupac kao motor može da bira između motora DAF MX 11 sa 340 kW / 460 KS odn. MX 13 sa 340 kW / 460 KS odn. 375 kW / 510 KS. Još viši je potom Astron, koji je kao autobus sa super visokim spratom dostupan u dužinama 13,20 m i 14,04 m. Prtljažni prostor ima 18 kubnih metara zapremine kao i kabinu za spavanje za vozača. Pozorišni raspored sedišta sa rastućim podom putnika nudi Astronef, koji se izrađuje u tri dužine (12,2 m, 13,2 m i 14,04 m). Altano sa kokpitom ispod nivoa poda i dužim isturenim prednjim delom čini ovaj turistički autobus relativno lako dostupnim i za ljude ograničene mobilnosti u kolicima. Ovaj troosovinac na raspolaganju je u dužinama od 13,20 m, 14,04 m i 15 m.

Krunski završetak: Dvospratni bus

Kod Van Hool-a dvospratni autobus takođe zaokružuje program turističkih autobusa. Belgijanci prave model Astromega u dužinama od 13,14 m i 14,10 m. Maksimalno 89 putnika može naći mesto na donjem i gornjem spratu, za prtjag je na raspolaganju maksimalno 7,2 kubnih metara. Kao motor Van Hool koristi DAF MX 11 sa 340 kW / 460 KS odn. 375 kW / 510 KS.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za autobuse Van Hool

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za autobuse Van Hool naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima