Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

EUROPART rezervni delovi odgovara za autobuse Scania

Za održavanje i servisiranje vašeg Scania turističkog ili linijskog autobusa EUROPART isporučuje potrošne i rezervne delove za sve segmente vozila, od voznog mehanizma preko kočionog sistema sve do osvetljenja, elektroinstalacija ili opreme vozila. Kod EUROPART-a dobijate brzo i pouzdano rezervne delove za autobuse za sve aktuelne i starije Scania modele autobusa kao što su npr. Scania Citywide, Scania OmniExpress, Scania Touring.

Scania: Bitna je kombinacija

Scania je – kao i MAN – marka koncerna Volkswagen i aktivna je širom sveta kako sa kamionima tako i sa autobusima. Scania pritom pridodaje samo program linijskih autobusa iz svoje proizvodnje, kod turističkih autobusa kompanija sarađuje sa različitim ponuđačima kako bi mogla da ponudi ceo spektar vozila za autobuska preduzeća. Turistički autobus danas dolaze od kompanije Van Hool iz Evropa i sa Dalekog istoka – Scania Touring se proizvodi kod kompanije Higer u Kini.

Citywide: za grad

Scania Citywide platforma za tržište linijskih autobusa nudi širok izbor: Svejedno da li unutargradska linija ili regionalna mreža, čak i za BRT sisteme Scania ima odgovarajuća rešenja. Kod pogona takođe stoje na raspolaganju različiti koncepti. Snaga motora se kreće od 184 kW /250 KS preko 206 kW / 280 KS do 235 kW / 320 KS. Široka paleta motora nije projektovana samo kao dizel motor, već i za biogoriva, motor na gas ima 206 kW / 280 KS. A Citywide serija se po izboru može opremiti i hibridnim pogonom. Dužine Citywide serije kreću se od 10,9 m do 18 m. 2015. je predstavljen prvi dvospratni linijski autobus kao deo Citywide porodice.

OmniExpress: sve dobre stvari idu u troje

Scania OmniExpress je na raspolaganju u tri verzije – i brojnim podvarijantama. Zato što je Scania za OmniExpress postavila fleksibilnost kao jedan od razvojnih ciljeva. To počinje kod razmeštaja vrata, nastavlja se preko unutrašnjeg prostora i ide do različitih dužina (11 m do 15 m) i visina (3,2 m, 3,4m i 3,6m). Kao pogon se po izboru mogu koristiti 9- ili 13-litarski Scania motori sa 184 kW /250 KS, 206 kW / 280 KS, 235 kW / 320 KS sa evro 6 standardom ili pak 301 kW / 410 KS, 331 kW / 450 KS und 360 kW / 490 KS, takođe evro 6 standarda.

Iz Srednjeg carstva u Evropu

Scania Touring je godinu dana nakon premijere dopunjena troosovincem u Hanoveru na sajmu IAA 2014. U međuvremenu je autobus iz kineske proizvodnje na raspolaganju i sa evro 6 motorom. Šveđani u tu svrhu ugrađuju 13-litarski motor sa 301 kW / 410 KS za 2-osovinca i sa 331 kW / 450 KS u troosovinca. Agregat se po želji isporučuje i sa 360 kW. U drugim aspektima je Scania ovom vozilu takođe podigla vrednost: Tako, primera radi, ima sedišta firme Kiel, postoji opcija pripreme za odeljak skija kao i priprema za spojnicu prikolice. Optimizovani su i poklopci prtljažnog prostora: Ovi sada dozvoljavaju šire otvaranje, prtljažni prostor nudi veću zapreminu i povećan kapacitet za teret.

Pronađi EUROPART podružnicu ili radionicu

Zakazivanje termina za povratni poziv

Naša onlajn prodavnica za profesionalce

Jednostavno naručujte onlajn - pomoću EUROPART-ovog onlajn sistema za radionice

Izbor proizvoda iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za autobuse Scania

Sve proizvodi iz kategorije EUROPART rezervni delovi odgovara za autobuse Scania naći ćete u EUROPART onlajn prodavnici

Sledeća strana
Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima