Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

O nama

Kompanija EUROPART je vodeći distributer rezervnih delova i dodatne opreme za kamione, kombi vozila, autobuse, prikolice i specijalna vozila svih kategorija u Evropi. Osim toga, našim klijentima iz radionica za popravku namenskih vozila, špediterima i vlasnicima voznog parka nudimo širok asortiman proizvoda za potrebe radionica: Tu spadaju hemijski proizvodi, uređaji za radionice i fabrike i oprema za fabrike, tehnike pričvršćivanja, proizvodi za zaštitu na radu i još mnogo toga za svakodnevni rad. Rezervni delovi za putnička vozila upotpunjuju široku ponudu, koju danas čini više od 400.000 delova. Pored rezervnih delova poznatih dobavljača originalnih rezervnih delova, našim klijentima u okviru našeg brenda EUROPART nudimo širok izbor rezervnih delova i potrošnog materijala, što predstavlja alternativu sa atraktivnim cenama i vrhunskim kvalitetom. Osim toga, kompanija EUROPART je sa brendovima TrailerSTATION i TruckSTATION razvila koncepte za radionice za namenska vozila, koji su nezavisni od proizvođača i u koje je već uključeno više od 100 partnera.

EUROPART Rezime

Međunarodno uspostavljeni, na lokaciji klijenta
Kompanija EUROPART raspolaže međunarodnom mrežom i zajedno sa svojim prodajnim mestima, kao i prodajnim mestima njenih partnera zastupljena je u 27 zemalja na više od 300 lokacija širom sveta. Danas oko 1.800 zaposlenih radi za naše klijente – verovatno i u vašoj blizini.

Visoka raspoloživost je zagarantovana
Zahvaljujući našoj usluzi dostave koja je dostupna širom Evrope, naše ogranke, partnere i klijente možemo u svakom trenutku, brzo i pouzdano da snabdemo rezervnim delovima za kamione, autobuse, kombi vozila i prikolice, kao i proizvodima iz širokog asortimana proizvoda za potrebe radionica. Proizvode iz našeg asortimana smo pažljivo odabrali tako da zadovolje potrebe naših klijenata i neprekidno ga dopunjujemo. U našem EUROPART centralnom skladištu u Verlu u svakom trenutku na zalihama imamo više od 60.000 delova. To nam omogućava da obezbedimo visoku raspoloživost najtraženijih rezervnih delova i potrošnog materijala.

Kompanija srednje veličine, utemeljena i pouzdana
Kompaniju EUROPART odlikuju vrednosti kompanije srednje veličine: utemeljenost, kvalitet, pouzdanost, orijentacija ka klijentima, održivost i privrženost partnerima i dobavljačima. Istovremeno, veliki značaj pridajemo i društvenom angažmanu, kao i održavanju dobrih odnosa sa klijentima i zaposlenima. Proizvode naših dobavljača podvrgavamo redovnim kontrolama kvaliteta – takođe i putem spoljnih inspekcijskih službi. Upravljanje kvalitetom kompanije EUROPART je sertifikovano prema standardu ISO 9001:2008, dok je sistem upravljanja životnom sredinom sertifikovan prema standardu ISO 14001:2004.

Održivi rast u Evropi
Kao međunarodna kompanija, kompanija EUROPART neprestano raste. Neprestani rast prodajnih brojki je pritom povezan sa daljim ulaganjima u proširenje naše mreže ogranaka, čime se povećava prisustvo na lokalnim tržištima. 2017. godine kompanija EUROPART je ostvarila ukupan promet u visini od 451 miliona evra.

Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima