Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Predstavljamo vam kompaniju EUROPART

EUROPART – već 70 godina uspešno aktivni na tržištu nabavke i proizvodnje rezervnih delova za vozila – danas predstavlja vodećeg partnera u Evropi za snabdevanje radionica za namenska vozila, kao i za snabdevanje voznih parkova koji uključuju kamione, prikolice, kombi vozila i autobuse. Saznajte više o sistemu vrednosti kompanije EUROPART, kojim se vodimo u našem svakodnevnom radu, o dostojanstvenom postupanju sa poslovnim partnerima, zaposlenima i okruženjem, kao i o visokom stepenu fleksibilnosti i dinamike naše kompanije.

 

300 prodajnih mesta, 400.000 delova, globalno upravljanje kvalitetom

Evropska mreža sa 300 prodajnih mesta u 27 zemalja, brza i pouzdana usluga dostave i sveobuhvatan asortiman proizvoda sa više od 400.000 delova su već dovoljno ubedljivi argumenti. Osim toga, klijenti kompanije EUROPART imaju koristi od kvalitetnih proizvoda našeg brenda EUROPART Premium Parts, koji obuhvata 7.500 raspoloživih delova, zatim od upravljanja kvalitetom kompanije EUROPART, globalne nabavke delova i opreme sa sertifikacijom lokalnog dobavljača, kao i od naše bliske i dugogodišnje saradnje sa brojnim poznatim proizvođačima.
U naše glavne klijente ne spadaju samo evropski i nacionalni „Key Account“ klijenti iz oblasti proizvodnje delova za kamione, prikolice i autobuse ili njihove nabavke, već i špediteri koji sami vrše popravke, nezavisne radionice i ovlašćeni serviseri. Osim toga, kompanija EUROPART rezervnim delovima i priborom za namenska vozila svih kategorija snabdeva i proizvođače vozila, javna preduzeća i kurirske službe.

Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima