Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Novosti

Novosti iz kompanije EUROPART! Ovde možete pronaći najnovije informacije o kompaniji, našim proizvodima i uslugama, kao i informacije o promocijama i događajima u vezi rezervnih delova za kamione, kombi vozila, prikolice i autobuse. Ne želite da propustite nijednu novost ili promociju? Onda se odmah registrujte za naš bilten.

Hagen, 04.12.2017

iPaper – nova, interaktivna PDF biblioteka

Od sada možete koristiti našu novu, interaktivnu alatku. Tamo ćete pronaći sve kataloge, posebne ponude i omiljene u takozvanom flipbook formatu (format listajuće knjige). iPaper nudi brojne nove funkcije, uključujući mogućnost izrade sopstvenih kataloga (flipbook).
Idite na novu PDF biblioteku ovde.
U budućnosti ćete pronaći iPaper pod opcijom menija „Servis”!

Hagen, 11.04.2017

Novost: Dodatno odobrenje proizvođača za EUROPART ulja!

Motorno ulje EUROPART NFZ 5W-30 sada je u ponudi uz odobrenja sljedećih proizvođača: odobreno za MAN (3271-1 M i produžetak M 3477). EUROPART ulja za motore, mjenjače i hidraulične sisteme već je dobilo odobrenja proizvođača Mercedes-Benz, MAN, Renault kamioni, ZF Mack i Volvo! Kupci se mogu u potpunosti pouzdati da EUROPART ulja odgovaraju širokom spektru motornih vozila (u skladu s odobrenjem). To the full article! Pročitajte više

Odabirom opcije "Slažem se sa svim kolačićima" dopuštate nam da koristimo kolačiće i na taj način omogućujete oblikovanje naših web stranica i njihovih funkcionalnosti idealno za vas. Takođe možete slobodno odabrati koje kolačiće i obradu želite omogućiti. U takvom slučaju potvrdite svoj izbor na dugme "Slažem se". Ako nastavite koristiti našu web stranicu, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija posetite našu stranicu "Pravila o privatnosti". Tamo možete videti koje podatke koristimo i u koje svrhe. Osim toga, uvek možete povući ili promeniti svoj pristanak na web stranici.
Zastita podataka
Slažem se sa izabranim kolačićima Slažem se sa svim kolačičima