Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Management

Rukovodstvo kompanije EUROPART je u velikoj meri zaslužno za njen razvoj, strateško opredeljenje i sprovođenje korporativnih vrednosti. Rukovodeći tim kompanije EUROPART spaja profesionalno znanje i dugogodišnje iskustvo sa odgovornim ponašanjem i ličnim zalaganjem. Rukovodstvo kompanije EUROPART se zalaže za korporativnu politiku koja je orijentisana na klijente, razvoj i održivost.

Andreas Rode
izvršni direktor

Andreas Rode je od avgusta 2017. godine na mestu predsednika Europart grupe. Od 2012. je u Europart grupi, a prethodno je bio direktor finansija. Pre nego što je radio u EUROPART-u, diplomac poslovnih studija je bio na različitim vodećim položajima tokom 14 godina unutar Grandvision grupe, međunarodnog optičkog maloprodajnog poslovanja s više od 4000 prodavnica u 41 zemlji širom Evrope, Azije i Latinske Amerike. Posebno, pored njegove odgovornosti za finansije kao direktora finansija, bio je odgovoran za IT, proizvodnju, logistiku, kao i nekoliko operativnih funkcija. Pre toga, Andreas Rode je upravljao finansijama, proizvodnjom i projektima na različitim lokacijama u raznim zemljama za grupu Kraft Foods, danas Mondelēz International, jednu od najvećih svetskih prehrambenih korporacija.

Olaf Giesen
Direktor EUROPART Trading GmbH

Od septembra 2017. Olaf Giesen, kao direktor EURPOART Trading GmbH, bio je odgovoran za prodaju u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Belgiji, Holandiji i Luksemburgu (centralna Evropa). Giesen se pridružio EUROPART-u 2014 i bio je šef prodaje u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, pre nego je postao direktor. Na ovom položaju rukovodi osetljivim projektima prodaje u EUROPART-u i odgovoran je, kako za preko pedeset podružnica uključujući i sva zajedničke ulagače i partnere saradnike, tako i za upravljanje SCHLOSSER EUROPART-om s njihovim podružnicama u i oko Berlina. Pre pridruživanja EUROPART-u, ovaj četrdesetosmogodišnjak bio je direktor prodaje i rukovatelj kategorijama pri Auto Teile Unger (ATU) i direktor PV Automotive. Do nedavno bio je direktor Hofmeister & Meincke-a.

Matias van Luen
rukovodilac kompanije EUROPART Materials GmbH i direktor upravljanja lancem nabavke

Od januara 2016 Matias van Luen je odgovorni rukovodilac kompanije EUROPART Materials GmbH svetski poznatog lanca upravljanja nabavkom EUROPART grupe.  Shodno tome, centralno skladište u Verlu u Vestfaliji kao i upravljanje robom na veliko predstavljaju dve osnovne tačke njegovih odgovornosti.  Ovaj ekonomista koji je studirao i diplomorao u Nemačkoj i  SAD, ima iza sebe dug period i bogato iskustvo bavljenja  menadžmentom u renomiranim kompanijama poput Hevlet-Pakard i Lufthanza na različitim rukovodećim pozicijama obavljajući radne  zadatke u različitim zemljama poput Kine, Indije, Singapura, Južne Afrike i SAD-a. Matias van Luven je uz pomoć ličnih sposobnosti produbio i proširio svoje stečeno znanje na druge grane, npr., industrija kapitalne robe, automoto undustrija, industrijski inženjering, kao i u oblasti nabavke i logistike, u svoje vreme kao poslovni konsultant i privremeni rukovodilac kompanije.