Najbliža podružnica na ovoj lokaciji: Ne može se odrediti

Management

Rukovodstvo kompanije EUROPART je u velikoj meri zaslužno za njen razvoj, strateško opredeljenje i sprovođenje korporativnih vrednosti. Rukovodeći tim kompanije EUROPART spaja profesionalno znanje i dugogodišnje iskustvo sa odgovornim ponašanjem i ličnim zalaganjem. Rukovodstvo kompanije EUROPART se zalaže za korporativnu politiku koja je orijentisana na klijente, razvoj i održivost.

Olaf Giesen
Glavni izvršni direktor

Od marta 2018. godine Olaf Giesen je kao CEO odgovoran za EUROPART grupu. Prethodno je kao upravni direktor firme EUROPART Trading GmbH upravljao prodajom u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Belgiji, Holandiji i Luksemburgu (Centralna Evropa). Giesen je od 2014. u firmi EUROPART i već je ranije bio menadžer prodaje u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Na ovoj poziciji on je upravljao eksponiranim projektima prodaje u firmi EUROPART i bio je odgovoran za više od 50 ogranaka, uključujući sve partnere sa zajedničkim ulaganjima i partnere za saradnju, kao i za upravljanje kompanijom SCHLOSSER EUROPART sa svojim ograncima u i oko Berlina.

Pre dolaska u kompaniju EUROPART, vršio je funkciju upravnog direktora za prodaju i upravljanje kategorijama proizvoda u kompaniji Auto Teile Unger (ATU) i upravnog direktora u kompaniji PV Automotive. Nedavno, bio je na položaju upravnog direktora u kompaniji Hofmeister & Meincke.

Sebastian Kamphaus
Direktor kategorije menadžment (Director Category Management)

Sebastian Kamphaus je od februara 2018. god. kao direktor kategorije menadžment odgovoran za nabavu, menadžment proizvoda i cene i razvoj dobavljača. Kamphaus od 2013. god. radi za EUROPART. On je etablirao novu oblast internacionalna nabava (International Sourcing), kojoj pripadaju odelenja nabava, menadžment kvalitete, tehički i strateški treninzni i EUROPART Consulting Ltd. u Aziji. U ovoj funkciji je osim toga odgovoran za razvoj i pozicioniranje vlastite marke EUROPART Premium Parts. Od decembra 2017. rukovodi područjem tehnika vozila unutar kategorije menadžment. Prije svoje delatnosti za EUROPART diplomirani ekonom je sakupio iskustvo u branši i nabavi, između ostaloga kod Grohe Water Technologies i Bilstein Group.