Dichtsbijzijnde filiaal t.o.v. huidige plaats: Niet vindbaar

De Beste Marke (beste merk) titel gaat ook in 2018 naar EUROPART

• Lezers van het vaktijdschrift PROFI Werkstaat kiezen EUROPART voor de derde keer op rij tot “Beste merk” in de rubriek handelaar in bedrijfswagenonderdelen-dealer
• Merkstrategie en klantnabijheid blijft garantie voor succes
• Succesvolle groei gaat door

Hagen, 14.09.2018

Voor de derde keer op rij is EUROPART gekozen als “Beste merk” in de categorie bedrijfswagenonderdelen-dealer. De lezers van het vaktijdschrift PROFI Werkstatt kozen Europa’s toonaangevende dealer in bedrijfswagenonderdelen met een uitstekende 36,14 procent op de eerste plaats. Ze onderscheiden EUROPART daarmee zowel voor de vakkundige en klantvriendelijke service, de snelle en nauwkeurige logistiek alsook voor het omvangrijke productassortiment. De traditionele onderneming uit Hagen, die dit jaar zijn 70-jarig jubileum viert, wordt met de prijs daarnaast beloond voor de jarenlange en voortdurende positieve ontwikkeling.

 “Dat is een geweldige bevestiging van ons werk ter plaatse met de klanten en iets heel bijzonders”, onderstreept Olaf Giesen, CEO van EUROPART het belang van het derde succes op rij. “Deze waardering is een verdienste van het hele team van EUROPART.”  Giesen nam de prijs tijdens de uitreiking op 11 september 2018 in de Messe Frankfurt daarom bewust uit naam van het complete personeelsbestand in ontvangst en samen met Michael Venemann, de verkoopmanager voor Centraal-Europa.

“De onderscheiding als beste merk voor de derde keer op rij toont dat het juist is de klant bij ons werk centraal te stellen. Bovendien ben ik er vast van overtuigd dat onze merkstrategie positief overkomt”, beschrijft Venemann de redenen voor de overwinning. “Wij bieden met ons huismerk EUROPART Premium Parts een kwalitatief gelijkwaardig alternatief voor de merkfabrikanten. Dat is voor veel van onze klanten een belangrijk fundament voor de samenwerking met EUROPART.”

Naast de prijs in de categorie bedrijfswagenonderdelen-dealer is het bedrijf uit Hagen blij met de goede klasseringen in de andere categorieën waarin het genomineerd was. “De tweede plaatsen bij oliën en smeermiddelen en werkplaatsconcepten en de derde plaats op het gebied van reiniging en onderhoud zijn uitstekend”, zegt Giesen blij. “Dat is aan de ene kant de bevestiging voor de kwaliteit van het huismerk Premium Parts en aan de andere kant op het gebied van werkplaatsconcepten het bewijs dat men ook als uniek merk-onafhankelijk concept succes in de markt kan hebben.

EUROPART heeft zich in de voorbije decennia gefocust op de bereiken truck, trailer en bus en blijft zijn positie als Europees marktleider voortdurend vestigen. Het bedrijf volgt daarbij de strategie om zowel door autonome groei, gerichte acquisities alsook samenwerking met nationale en internationale partners, hun marktaandeel te vergroten. Deze weg wordt nu door het nieuwe EWOS 3.0 ondersteund. Het nieuwe portaal is niet alleen een onlineshop, maar biedt klanten veel nuttige functies voor de dagelijkse werkzaamheden in hun bedrijf.

Preisverleihung Beste Marke Profi Werkstatt 2018
Signet Beste Marke Profi Werkstat 2018
Terug naar persmededelingen overzicht

Perscontact

EUROPART Holding GmbH
Daniel Zinn
Martinstr. 13
58135 Hagen, Duitsland

Beeldenarchief

In onze afbeeldingenbibliotheek stellen we U foto's in print en internetkwaliteit ter beschikking

Lees meer