Dichtsbijzijnde filiaal t.o.v. huidige plaats: Niet vindbaar

Beste merk: EUROPART 2018 opnieuw beste truck-/bus-onderdelendealer

• Lezers van de vakbladen lastauto omnibus, trans aktuell en Fernfahrer kiezen EUROPART voor de vijfde keer op rij tot „Beste merk“ in de rubriek truck-/ bus-onderdelendealer
• Succesvolle groei gaat door
• Merkstrategie en klantnabijheid als garantie voor succes

Hagen, 22.06.2018

Voor de vijfde keer op rij is EUROPART gekozen als "Beste merk" in de categorie truck-/bus-onderdelendealer. De lezers van de vakbladen lastauto omnibus, trans aktuell en Fernfahrer kozen Europa's toonaangevende dealer voor onderdelen van bedrijfsvoertuigen en werkplaatsbenodigdheden op de eerste plaats en waarderen daarmee zowel de vakkundige als klantvriendelijke service, de snelle en nauwkeurige logistiek en het omvangrijke goederenassortiment van EUROPART. De onderscheiding eert ook de langdurige en voortdurende ontwikkeling van de traditionele Hagener onderneming, die dit jaar zijn 70-jarig jubileum viert.

 „Voor ons is dit opnieuw een grote bevestiging van ons werk en nog altijd iets bijzonders“, zegt Olaf Giesen, CEO van EUROPART enthousiast. „Het is een verdienste van het volledige EUROPART-team om al zo veel jaren de vakmensen in de werkplaatsen voor bedrijfswagens te overtuigen van ons en onze service.“  Bij de prijsuitreiking op 21 juni 2018 in het kasteel van Stuttgart nam Giesen de prijs daarom bewust namens alle medewerkers in ontvangst.

EUROPART heeft zich in de voorbije decennia gefocust op de bereiken truck, trailer en bus en zich gevestigd als Europese marktleider. EUROPART volgt de strategie zowel door autonome groei, gerichte acquisities alsook samenwerking met nationale en internationale partners, om het marktaandeel in Europa te vergroten. Dit werd niet in de laatste plaats duidelijk gemaakt door de overname van alle aandelen van EUROPART Polska S.A. in mei van dit jaar.

„De onderscheiding voor beste merk voor de vijfde keer op rij toont ook, dat het goed is, de klanten in het middelpunt te plaatsen en dat onze merkstrategie goed wordt ontvangen“, licht Michael Vennemann, verkoopleider voor Centraal-Europa bij EUROPART toe. „Wij bieden door ons eigen merk EUROPART Premium Parts kwalitatief gelijkwaardige alternatieven voor de merkfabrikant en dat is voor veel van onze klanten een extra argument voor EUROPART als partner.“ De goede relatie met de EUROPART-klanten was opnieuw duidelijk tijdens de succesvolle open dagen, die landelijk werden gevierd in de zomer van het jubileum.

EUROPART Beste Marke 2018
EUROPART Beste Marke 2018
EUROPART Beste Marke 2018
Terug naar persmededelingen overzicht

Perscontact

EUROPART Holding GmbH
Daniel Zinn
Martinstr. 13
58135 Hagen, Duitsland

Beeldenarchief

In onze afbeeldingenbibliotheek stellen we U foto's in print en internetkwaliteit ter beschikking

Lees meer